Optim Project Management

Sc Cipsim Proiect s-a remarcat atat prin experienta si profesionalism cat si printr-o deosebita seriozitate in abordarea documentarii pentru finalizarea proiectelor contractate, atat din punct de vedere calitativ cat si ca termen.

Avand in vedere toate elementele mai sus amintite, acordam firmei Cipsim Proiect, calificativul "Foarte bine", pentru performantele in executarea serviciilor de project management, si ii recomandam tuturor celor interesati in realizarea unor astfel de servicii.

Recomandare Optim

David Evans
Optim Project Management

Artbau International Bucuresti

Documentatiile elaborate de SC Cipsim Proiect SRL, au respecat cerintele legislative in vigoare, precum si pe cele ale reprezentantilor autorizatiilor (ISC), fiind predate cu respectarea termenelor.

Ciprian Seciu impreuna cu echipa sa, s-au remarcat in permanenta prin experienta, profesionalism, competenta si seriozitate de-a lungul realizarii tuturor lucrarilor pentru care au fost solicitati.

Am fost foarte multumiti si ii recomandam.

Recomandare Artbau

Oana Eli Simona
Artbau International Bucuresti

Jumbo

Specialistii firmei Cipsim Proiect s-au recomandat atat prin experienta si profesionalism, cat si prin seriozitatea documentarii pentru realizarea lucrarilor contractate. Sugestiile primite de la ei cu diverse prilejuri - in special pe problematica detaliilor de executie si a project managementului - ne sunt si acum de un real sprijin profesional.
Recomandam firma Cipsim Proiect tuturor celor interesati de consultanta in domeniul constructiilor, dirigentie de santier, sau alte lucrari de specialitate, ce trebuie sa prevaleze prin acuratete si spirit stiintific.
Am fost multumiti de rezultate si de profesionalismul firmei Cipsim.
Kotsis Ana Maria
Jumbo

 

Ne gasesti aici:

Suntem prin prejma, dar raspundem emailurilor in cel mai scurt timp.

Start typing and press Enter to search