Proiect-despre-noi

De ce sa fii stresat când începi un nou proiect?

Ai la dispoziție o echipă dinamică și entuziastă care să preia toate detaliile unui proiect – proiectul tau! și să le execute pentru și în interesul tău.

 

Asigurăm:

  • servicii complete de arhitectură,
  • calcul de rezistență,
  • proiectarea instalațiilor,
  • monitorizare și management de proiect
  • dirigenție de șantier.

 

Căutăm întotdeauna să aducem echilibrul dintre calitatea construcției și a materialelor folosite și reducerea costurilor.

 

Cum reușim să facem toate astea? E simplu.

 

Nu ne-am oprit niciodată doar la diplomele universitare. Învățăm permanent, suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și materiale apărute, suntem la curent cu toate modificarile legislative, folosim cele mai noi softuri de proiectare. Experiența de teren de peste 9 ani în cele mai diverse proiecte de construcții civile și industriale – așa cum puteți vedea la secțiunea proiecte – ne asigură că știm ce facem și putem face același lucru și pentru tine!

Ne place să credem că zi după zi, prin tot ceea ce facem, contribuim la dezvoltarea economiei și a mediului de afaceri din România. Aducem valorile noastre în activitatea noastră și încercăm mereu să ne autodepașim. Ne implicăm personal în fiecare aspect al ridicării obiectivelor pe care le susținem.

 

Cu fiecare obiectiv finalizat suntem mai motivați să continuăm.

În fond, fiecare construcție a început cu un vis.

Ne bucurăm așadar să dăm viață viselor tale!

Ne gasesti aici:

Suntem prin prejma, dar raspundem emailurilor in cel mai scurt timp.

Start typing and press Enter to search